Poziv za prijavu poreza

Bez autora
Mar 25 2010

Poreska uprava pozvala je sva preduzeća da do srijede podnesu poresku prijavu i plate porez na dobit koju su ostvarili u prošloj godini. Preduzeća uz prijavu za porez na dobit treba da dostave godišnji bilans stanja i uspjeha. Obrazac za prijavu poreza na dobit dobija se besplatno na svim šalterima Područnih jedinica PU. Porez na dobit za 2008. godinu prijavilo je oko 16,94 hiljade crnogorskih preduzeća ili 90 odsto od ukupnog broja obveznika. Broj prijava je 15 odsto veći nego 2007. godine. U propisanom roku, odnosno do 31. marta prošle godine, dostavljeno oko 15,14 hiljada prijava poreza na dobit za prošlu godinu, dok je naknadno, nakon upozorenja PU, stiglo još oko 1,8 hiljada.

Poziv za prijavu porezaPoreska uprava pozvala je sva preduzeća da do srijede podnesu poresku prijavu i plate porez na dobit koju su ostvarili u prošloj godini.

Preduzeća, podsjećaju iz PU, uz prijavu za porez na dobit treba da dostave godišnji bilans stanja i uspjeha.

Obrazac za prijavu poreza na dobit dobija se besplatno na svim šalterima Područnih jedinica PU.

Prema podacima PU, porez na dobit za 2008. godinu prijavilo je oko 16,94 hiljade crnogorskih preduzeća ili 90 odsto od ukupnog broja obveznika. Broj prijava je 15 odsto veći nego 2007. godine.

U propisanom roku, odnosno do 31. marta prošle godine, dostavljeno oko 15,14 hiljada prijava poreza na dobit za prošlu godinu, dok je naknadno, nakon upozorenja PU, stiglo još oko 1,8 hiljada.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik